Przejdź do zawartości
change-font-sizeZaloguj
Dzisiaj jest 18 września 2018 Imieniny:  Ireny i Józefa

Nawigacja Nawigacja

Widok zawartości stron Widok zawartości stron

polityka prywatności

Unijne Rozporządzenie Ogólne o Ochronie Danych Osobowych (RODO)  

Informacje o ochronie Danych Osobowych w Starostwie Powiatowym w Kazimierzy Wielkiej dostępne są tutaj

Gromadzenie danych osobowych

Niniejszy serwis nie gromadzi danych osobowych w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych oraz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych.

Korzystanie z plików "cookies"

Pliki "cookies" to niewielkie pliki tekstowe zapisywane przez przeglądany serwis internetowy na urządzeniu końcowym (komputerze, tablecie, smartfonie) Użytkownika.

Pliki "cookies" są nieszkodliwe dla urządzenia, na którym są zapisane oraz dla przechowywanych danych.

Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących obsługi plików "cookies" oznacza, że akceptują Państwo korzystanie z nich na naszej stronie internetowej.
Użytkownik może w każdym czasie usunąć zapisane pliki "cookies" oraz zablokować korzystanie z nich za pomocą opcji dostępnych w wykorzystywanej przeglądarce internetowej.

Wyłączenie obsługi plików "cookies" spowoduje niepoprawne działanie niektórych funkcjonalności strony.

Niniejszy serwis wykorzystuje pliki "cookies" (tzw. ciasteczka) w celu:

  • "zapamiętywania" ustawień serwisu i dostosowania witryny do indywidualnych potrzeb Użytkownika (tzw. "personalizacja strony internetowej"),
  • tworzenia statystyk pracy serwisu oraz ilości odwiedzin,
  • utrzymania sesji Użytkownika serwisu (dotyczy tylko Użytkowników logujących się do serwisu).


Więcej informacji na temat plików "cookies" dostępne pod adresem: http://wszystkoociasteczkach.pl.


Autor:  Rafał Maciej Urbański Osoba publikująca: Rafał Maciej Urbański
Data utworzenia:  12 czerwiec 2018 09:03 Data publikacji:  12 czerwiec 2018 09:01
Data ostatniej modyfikacji:  12 czerwiec 2018 09:05 Wersja:  1.1